Dermalinfision® – Копринен пилинг, разкриващ новата ви кожа
Процедурата Dermalinfusion първото патентовано лечение, съчетаващо неинвазивното ексфолиране с пилинг и инфузия на специално създадени за кожата серуми за лечение на акне по лицето и тялото, подмладяване на лице, шия и деколте с хиалуронова киселина, подобряване на вида и ревитализиране на кожата.

Нова симултанна 3-в-1 технология за оптимално насищане на серумите в кожата.

1) Ексфолиране - на мъртвите клетки – разкрива блестяща и гладка кожа.

2) Екстракция – почиства порите на кожата в дълбочина, отдолу нагоре и отвътре навън.

3) Инфузия – дълбоко трансдермално насищане на кожата със специални медицински серуми.

Почиства, озарява и придава плътност и обем на кожата само след една процедура.
Механизмът на действие Dermalinfusion се състои в ексфолиране на мъртвите клетки на епидермиса с диамантен накрайник в съчетание с пневматично засмукване и инфилтриране със специален серум в горните слоеве на епидермиса.
По този начин кожата се насища с кислород, по-хидратирана и уплътнена с до 70%.
Ефективно третира всички типове кожа, във всеки сезон, подходящ за всяка възраст, както за мъже, така и за жени, включително тийнейджърска и може да повлияе на широк кръг от дерматологични състояния:

- Фини линии и бръчки: изглаждане на бръчките със серум с хиалуронова киселина и витамини

- Акне, мазна кожа, разширени пори по носа, бузите: почистване и редуциране на акнето по лице и тяло

- Хиперпигментация: възстановяване уврежданията от слънцето, заличаване на лунички, пигментни петна, включително при бременност

- Увредена от слънцето кожа (фотостареене)

- Дехидратирана, суха кожа: хидратация на сухата и лющеща се кожа

- Стрии

– Кератозис пиларис /”гъша кожа”/ по ръцете и краката

Ефектът от процедурата се дължи на ексфолиацията с медицински диаманти и на специалните медицински серуми, които се въвеждат трансдермално в кожата чрез завихряне и вакуум, придавайки на кожата моментално усещане за свежест, чистота и подмладяване.
Медицинските диаманти правят нежна, но високо ефективна ексфолиация на мъртвите клетки на горния слой на кожата, като едновременно с това вливат дерматологичните серуми, специално съобразени с нуждите на вашата кожа, което стимулира нов клетъчен растеж.
• Незабавно подобрява вида и тургора на кожата
• Едновременна екфолиация,пилинг и трансдермална инфузия; стимулация на мускулните и нервните окончания и на лимфната система плюс дренаж на тъканите
• Специфични дермални продукти за локално дълбоко проникване, съобразени с индивидуалните нужди на кожата на пациентите, като стимулира нов клетъчен растеж, осигурявайки желаната ревитализация на кожата.

Процедурата има успокояващ и масажиращ ефект. Кожата на пациента придобива незабавно блясък, хидратация, чистота, което придава добър, здрав вид и подмладено излъчване.
Времетраенето на процедурата е около 15-30 минути. Оптимален ефект се постига след 4-6 процедури, извършени през 7 до 10 дни, в допълнение с ежедневна домашна грижа.

Процедурата Dermalinfusion съчетава неинвазивното ексфолиране с пилинг и инфузия на специално създадени за кожата серуми, които се въвеждат трансдермално в кожата, чрез вакуум и налягане.
Дерматологичните серуми са специално съобразени с нуждите на вашата кожа, като стимулират нов клетъчен растеж, придавайки на кожата моментално усещане за свежест, чистота и подмладяване.

Pore Clarifying Serum – насочен срещу възпалително и невъзпалително акне, активно акне, отворени и затворени комедони.

Ключови съставки:
- салицилова киселина 5%
- bakuchiol ® - с антимикробно и антиинфламаторно действие, регулиращо себума
- олио от риган известно с мощно широкоспектърно антимикробно действие, включително и срещу P. acnes

Предотвратява образуването на нови черни точки; въздейства на P. acnes; разтваря и почиства порите в дълбочина; намалява продукцията на себума по повърхността на кожата; намалява зачервяването и възпалението.


Ultra Hydrating Serum - обогатява и насища сухата, дехидратирана кожа, загубила блясъка си, създава предпазна бариера срещу външните фактори и я подхранва и хидратира; фините линии и бръчици са изгладени

Ключови съставки:
- Содиум хиалуронат
- AquaCell complex® - екстракт от диня и ябълка с мощно хидратиращо действие
- Алантоин – успокоява и омекотява
- Бутилен гликол – опосредства проникването на съставките


Skin Brightening Serum – подходящ за пигментации от различен произход (лунички, мелазма, соларно лентиго), кожа без блясък и девитализирана

Ключови съставки:
- Lumixyl peptide ® - регулира пигментацията, като прекъсва механизма на меланогенезата чрез ензима тирозиназа
- Екстракт от корен на женско биле – предотвратява от повторно пигментиране
- Аскорбинова киселина – изсветлява цялостно кожата


Vitamin C Serum – показан за суха, безжизнена кожа, подложена на фото стареене и фотоувреждане, със загуба на виталност

Ключови съставки:
- Стабилен дериват на витамин С
- Витамин Е
- Екстракт от гроздови семена

Предодвратява стареенето на кожата, фотоувреждане, трансепидермалната загуба на вода; има силно антиоксидантно и антиинфламаторно действие, подпомага синтеза на нов колаген и предпазва еластичните влакна от ензимна дегенерация.

Не са известни противопоказания за извършване на процедурата. Дерматолог или медицински специалист ще прецени състоянието и нуждите на вашата кожа.
Възползвайте се сега и запишете час на тел.: 0883 30 20 01, 034/ 98 70 07:

© 2018   ® Дерматологичен център АВРОРА ДЕРМ - гр. Пазарджик, ул. "Константин Величков" 37