Клинична дерматология
От гледна точка на практиката, дерматологията е изключително разнообразна специалност. От една страна тя се занимава с дълбочинното теоретично познаване на болестите на кожата, а от друга навлиза в практическите хирургични техники, необходими за повлияване на различни кожни тумори.
Диагностиката на кожните заболявания използва всички възможни техники, с които борави медицинската наука – микробиологини, хистопатологични, образна диагностика и др.

В дерматологичен център АврораДерм пациентите получават висококачествено медицинско обслужване, съвременни диагностични и терапевтични методи. В кабинета могат да бъдат консултирани и лекувани пациенти със заболявания на кожа, лигавици, косми и нокти. Могат да бъдат обслужвани и пациенти от всички възрастови групи – бебета, деца и възрастни.

Обхващат се състояния от областта на:
- общата дерматология : псориазис, екземи и уртикари, болести на скалпа и косата, болести на ноктите, болести на потните жлези, акне, розацея, вирусни заболявания – херпес, брадавици, кондиломи, молуски, гъбични заболявания на кожа и нокти;
- детската дерматология : болести на бебешката и детска кожа: атопичен дерматит, акне;
- дерматози при бременни;
- полово предавани инфекции : бактериални, вирусни, гъбични и паразитни;
- доброкачествени и злокачествени новообразувания на кожата : дерматоскопска диагностика и проследяване на пигментни образувания на кожата, естетично хирургично отстраняване на кожни новообразувания, кюртиране на доброкачествени лезии и молуски, електрокоагулация, криотерапия.

В Аврорадерм сме готови да ви изслушаме и да дадем най-доброто решение за вашия проблем. Ние имаме богат опит в диагностиката и лечението на инфекциозни, възпалителни, алергични, автоимунни и туморни заболявания на кожата и лигавиците. Ще ви помогнем да се избавите от проблемите ви , като изработим за вас програма, включваща специализирана дерматологична козметика и лечение с необходимата медицинска апаратура.

За повече информация или безплатна консултация с дерматолог може да запазите час на тел. 0883 30 20 01 или 034/98 70 07.
 
Morpheus 8

Morpheus 8 е минимално инвазивна процедура за подмладяване на кожата.
DIOLAZE

Лазерна епилация, златен стандарт за премахване на нежеланото окосмяване.
LUMECCA

IPL за фотоподмладяване, третиране на пигментни петна и разширени капиляри.
FRACTORA

Фракционирана радиочестота. Белези, пигментации, неравности. Ресърфъсинг на кожата.
FORMA

Радиочестотен лифтинг за стягане и подмладяване на кожата.

© 2017   ® Дерматологичен център АВРОРА ДЕРМ - гр. Пазарджик, ул. "Константин Величков" 37