Venus Legacy™ - Скулптуриране на лице, шия и тяло
Venus Legacy е първият и единствен медицински апарат с FDA сертификат за борба с целулита и отпуснатата кожа, който използва технологията 4D™, комбинирайки три модерни и изпитани техники – мултиполярна радиочестота (RF), пулсиращо магнитно поле (PEMF) и VariPulse™ технология (VP), с интегриран термометър за анализ на кожата – RealTime Thermal Feedback. Съчетанието на този тип енергии прави процедурата уникална и налага нов стандарт в естетичната медицина.
Тази технология предлага революционна терапия с изключително висока ефективност при задръжка на течности, наличие на целулит, отпусната кожа след отслабване или раждане, при локални натрупвания.
Процедурата води до стягане на кожата, изглаждане на целулита, намаляване на обиколките и редуциране на бръчките. Апаратът доставя радиочестотна енергия и електромагнитни импулси до тъканта, които водят до увреждане на съществуващия колаген и стимулират загряването на тялото, което въниква като реакция. В отговор на „наранения“ колаген, тялото инициализра неговото възстановяване, чрез замяна на повредения колаген с нов. Радиочестотата също стимулира тялото да произвежда нови фибробласти - клетките, които синтезират колаген, увеличавайки по този начин неговото количество в тъканта. Процесът по заздравяване на наранената тъкан води до изглаждане на кожата, фините линии и бръчките, и до редуциране появата на целулит и стрии. Пуслиращите електромагнитни полета увеличават кръвоснабдяването на кожата в третираната зона и създават нова капилярна мрежа, което увеличава притока на кислород и доставя повече хранителни вещества до тъканта. След процедурата кожата е видимо озарена и с младежки вид.

Използвайки патентованата технология, Venus Legacy използва мултиполярна радиочестота и магнитни полета, които осигуряват затопляща мрежа на кожата.
Увеличава се FGF-2 хормона, триглицеридите, които се намират в мастните клетки, се разбиват и мастните киселини се освобождават от мастните клетки, което води до редуциране на целулита и намаляване на обема на зоната. Мултиполярна радиочестота загрява равномерно тъканта отвътре навън, стимулирайки производството на колаген и еластин Високата температура в кожата предизвиква естетвено намаляване на обема на мастните клетки, което води до намаляване на обиколки в проблемните зони.

Технологията VariPulse, позволява регулирано импулсно всмукване за дълбоко проникване на енергията в тъканите, лимфен дренаж и стимулиране на кръвообращението.
Потокът на кръв в третираната зона се подобрява, а витамини, минерали и кислород достигат по-лесно до клетките. Освен това се създават нови кръвоносни съдове и дермални фибробласти в третираните зони. Фибробластите на свой ред увеличават колагеновите и еластиновите фибри. Именно новият колаген и еластин правят кожата по-стегната и водят до заличаване на бръчките (когато се работи за лице), намаляват и заличават наличието на стрии (когато се работи по тялото).
Venus Legacy притежава интегриран термометър в накрайника – Real-Time Thermal Feedback за визуална обратна връзка, която да даде възможност за постоянен контакт и анализ на температурата на кожата и за цялостното по-добри клинични резултати. Новият колаген кара кожата да се стяга, което намалява видимостта на целулита и заглажда кожата.
Повечето пациенти виждат значителна разлика след третата процедура, като ефекта от процедурите за лице/тяло продължава над 18 месеца. Резултатите са индивидуални и зависят от фактори като възраст, начин на живот, хранене, двигателна активност. Подходяща е както за жени, така и за мъже. Работи се с всички проблемни участъци по тялото, лицето, шията. Може да се съчетава с различни други дерматологични процедури, като се потенцира ефективността им заедно. Усещането е на леко, приятно затопляне, а зачервяването на кожата преминава до няколко минути или часове.
Правят се от 6-8 процедури на зона, в завимост от степента на целулит, обема, който искате да редуцирате или отпускането. Процедурите се правят веднъж седмично, като времето между тях зависи от времетраенето на процедурата – средно от 7 до 10 дни. При обширни и обемни зони се препоръчва по-продължителна работа и по-голямо разстояние между процедурите.

Venus Legacy тяло:

Sculpt FX - Видимо намаляване и премахване на целулит – висока температура от радиочестотна енергия, която разгражда мазнините. Заедно с магнитни полета заглажда повърхността на кожата;

- Видимо оформяне на контура – разграждане на мазнини чрез 4D технология.

- Подпомагат възстановителни и регенеративни процесиOctiPolar - Стягане на кожата,особено в зони, които не се подават на диети и спорт – колена, ръце, корем.;

- Намаляване на стриите – Venus Legacy Стимулират производството на колаген, разрастване на фибробласти и образуване на нова капилярна мрежа;

Доказана ефективност за неинвазивно намаляване на обема на мастните клетки и стягане на кожата – при Venus Legacy е избегнат проблема с доставката на ефективна енергия до всички нива на кожата БЕЗ БОЛКА. Дизайна на апликатора на Venus Legacy позволява доставка на високи нива на радиочестота едновремено във всички нива на тъканта без болка и дискомфорт.Venus Legacy лице:

DiamondPolar - Намаляване на бръчките – радиочестотна енергия стимулира прозиводството на колаген;

- Стягане на кожата в областта на околоочния контур – премахва торбички и тъмни кръгове – магнитни полета дренират, уплътняват и лифтират кожата;Lift FX - Стягане на кожата, особено в зони, които бързо се отпускат с времето – брадичка и шия.

- Видимо намаляване на двойна брадичка и оформяне на контура на лицето – лифтинг ефект от съчетание на мултиполярна радиочестота и пулсиращи магнитни полета.
Противопоказания и ограничения за употреба на Venus Legacy:
• Пресни оперативни рани в зоната на работа
• Висока температура и общо неразположение
• Активно възпаление и/или инфекция в зоната на третиране
• Ракови заболявания
• Метални импланти в ставите и костите
• Остри вирусни инфекции
• Бременност
• Дегенеративни заболявания на нервната система
• Неконтролираното разстройство на щитовидната жлеза
• Разширени вени
• Кожни автоимунни заболявания
• Наличие на силиконови импланти или инжекции в зоната на третиране

За безплатна консултация с дерматолог тел.: 0883 30 20 01, 034/ 98 70 07:

© 2018   ® Дерматологичен център АВРОРА ДЕРМ - гр. Пазарджик, ул. "Константин Величков" 37